Actualitate

Lupu explică de ce a încercat Plahotniuc să-l sune pe Streleț

”Fostul coleg Plahotniuc a dorit să-i transmită un singur mesaj – odată cu plecarea sa din partid și din politică nu mai au rost și privesc stupid învinuirile și atacurile la persoană pe care premierul le-a făcut imediat după arest. Acesta a fost singurul motiv pentru acea încercare”, a declarat Lupu după ședința Parlamentului.

El a menționat că mai mulți colegi de la PDM au încercat să-l contacteze pe Streleț după ce fostul șef de partid a fost reținut pentru corupție și trafic de influență, dar acesta nu a răspuns la apeluri, sau nu a lăsat nicio posibilitate de dialog.

Marian Lupu explică modul de comportament a membrilor PLDM și a lui Valeriu Streleț prin faptul că încearcă să fugă de realitate. ”Le este greu colegilor să accepte adevărurile pe care le-au văzut o societate întreagă și încearcă să se acopere, după părerea mea, extrem de stângaci și nereușit”, a declarat Lupu.

Amintim că Streleț a declarat joi înainte de a fi demis că PDM ar vota moțiunea pentru că el nu i-a răspuns la telefon lui Plahotniuc. Lupu a comentat această declarație drept absolut neserioasă. ”Pentru orice persoană care se consideră politician matur și responsabil mi se pare o poziție arhi-neserioasă. Probabil este o încercare de victimizare”, a comentat liderul PDM.
 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *