Actualitate

Lupu explică de ce a încercat Plahotniuc să-l sune pe Streleț

”Fostul coleg Plahotniuc a dorit să-i transmită un singur mesaj – odată cu plecarea sa din partid și din politică nu mai au rost și privesc stupid învinuirile și atacurile la persoană pe care premierul le-a făcut imediat după arest. Acesta a fost singurul motiv pentru acea încercare”, a declarat Lupu după ședința Parlamentului.

El a menționat că mai mulți colegi de la PDM au încercat să-l contacteze pe Streleț după ce fostul șef de partid a fost reținut pentru corupție și trafic de influență, dar acesta nu a răspuns la apeluri, sau nu a lăsat nicio posibilitate de dialog.

Marian Lupu explică modul de comportament a membrilor PLDM și a lui Valeriu Streleț prin faptul că încearcă să fugă de realitate. ”Le este greu colegilor să accepte adevărurile pe care le-au văzut o societate întreagă și încearcă să se acopere, după părerea mea, extrem de stângaci și nereușit”, a declarat Lupu.

Amintim că Streleț a declarat joi înainte de a fi demis că PDM ar vota moțiunea pentru că el nu i-a răspuns la telefon lui Plahotniuc. Lupu a comentat această declarație drept absolut neserioasă. ”Pentru orice persoană care se consideră politician matur și responsabil mi se pare o poziție arhi-neserioasă. Probabil este o încercare de victimizare”, a comentat liderul PDM.
 
Timpul.md


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.