Justiție

Mafia în casă la TV8: Platon o dă în judecată pe Mariana Rață

„Dragă Mariana! Văd că ți-ai ieșit din bine, iar din acestă cauză sunt obligat să te port prin judecăți. Vreau să văd cum te vei îndreptăți. Acum suntem în proces de pregătire a cererilor de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității și înaintarea acestora la Judecătoria București pentru cetățenii cu pașapoarte românești. Te voi purta și pe acolo.

Să știi că m-am amuzat copios, atunci când ai declarat despre oarecare investigații în privința mea. La ultima noastră întrevedere, ți-am explicat timp de 4 ore doar o singură schemă din furtul miliardului. Dar așa și n-ai înțeles nimic. Sincer să fiu, am lăsat-o baltă, înțelegând că n-are rost. Și din nou „bună ziua”: Mariana și investigațiile.

Apropo, pregătește-ți banii pentru avocați. Și să nu îndrăznești să-i achiți din contul TV8, pentru că te vei alege imediat și cu o cerere la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene. Aceștia vor începe a deranja donatorii și vă vor pune capacul. Ce-i drept, ai putea să te adresezi după bani la SIS. Ei sunt obligați să ramburseze cheltuielile agenților săi, suportate în timpul executării misiunilor de serviciu. O cerere aparte pregătim acum și în privința șezătorii de ieri cu Maia Sandu. Mai pe scurt, limba lungă și mintea scundă sunt o combinație foarte costisitoare”, a scris Platon.

Prin intermediul Facebook, acesta a scris o postare unde îi transmite „salutări lui Viorel”, cel mai probabil referindu-se la Viorel Morari, fostul procuror despre care s-a scris că ar fi avut o relație ascunsă cu Mariana Rață.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *