Opinii și Editoriale

Mama fraților Andrew și Tristan Tate, foc și pară pe fiii săi. Ce spune femeia care i-a crescut pe milionarii arestați în România

Eileen Tate, mama fraților Andrew și Tristan, arestați în România pentru trafic de persoane și viol, iese la atac. Femeia care i-a crescut singură pe milionari este foarte supărată și nu își explică de ce au ajuns niște misogini.

Conform presei tabloide britanice, aceasta ar fi extrem de nemulțumită de ceea ce fac fiii săi pe care i-a crescut singură și în sărăcie. Ea spune că nu i-a crescut așa, să ajungă niște misogini bolnavi. Cât despre comentariile misogine și violente ale lui Andrew Tate la adresa femeilor, mama fostului luptător susține că acesta oferă respectivele declarații și pentru atenție.

Andrew, în vârstă de 36 de ani, și fratele său mai mic Tristan, în vârstă de 34 de ani, sunt acuzați de conducerea unei rețele de trafic de persoane, viol și crimă organizată, relatează The Sun.

Cei doi au fost arestați luna trecută în România împreună cu alte două femei. Se presupune că aceștia au atras femeile în vila de 600.000 de lire sterline de la periferia capitalei României, București.

Frații vor fi ținuți în arest până la sfârșitul lunii ianuarie, în timp ce polițiștii își continuă anchetele.

Fostă angajată la bucătăria școlii, Eileen i-a crescut pe frații Tate și pe sora lor mai mică, Janine, în orașul ei natal, Luton, după ce a divorțat de tatăl copiilor ei în 1997. În prezent, Eileen locuiește pe moșia Marsh Farm din Luton.

Judecătorii au respins contestația privind arestul preventiv

Frații Andrew și Tristan Tate nu au reușit să emoționeze judecătorii ca să scape de arestul preventiv. Magistrații de la Curtea de Apel București au respins marți, 10 ianuarie, contestația, motiv pentru care milionarii rămân în continuare după gratii.

Frații Andrew și Tristan Tate au apărut, marți, 10 ianuarie, cu Coranul în fața instanței unde a fost judecată solicitarea lor de eliberare. Ei și-au motivat cererea prin faptul că au copii în România cu mai multe femei pe care trebuie să-i crească. 

Fraţii Tate şi cele două românce care îi ajutau au fost arestaţi pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare de persoane. Una dintre femei este fostă polițistă în București, care s-a retras din activitate pentru se alătura grupării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *