Actualitate

Mesaj pentru procurori și judecători la expirarea a 72 de ore de arest ale lui Costituc și Nedelea. Deputat PAS: „Dosarul terenurilor de la Durlești este unul pe care îl urmăresc cu atenție”

În această dimineață de 14 ianuarie, când se sărbătorește Sfântul Vasile, deputatul PAS, Radu Marian, a venit cu un mesaj prin care afirmă că urmărește cu atenție evoluțiile în dosarul „Primăria Durlești” și afirmă că, „toate fărădelegile să fie investigate și pedepsite, dar în același timp, îndeamnă organele de drept să aplice măsurile preventive în mod rațional”.

„Dosarul terenurilor de la Durlești este unul pe care îl urmăresc cu atenție. Este important ca fărădelegile să fie investigate și pedepsite, dar în același timp, îndemnăm organele de drept să aplice măsurile preventive în mod rațional, în funcție de gravitatea faptei și a riscurilor de eschivare a celor implicați. Abuzurile nu vor fi tolerate de către societate și vor afecta și mai mult încrederea oamenilor în justiție”, se arată în mesajul lui Marian, care ar semăna mai mult cu un sfat către procurorii și judecătorii, care urmează să ia asemenea decizii.

Vă amintim că, la 12 ianuarie curent, procurorii i-au reținut preventiv pe Vasile Costiuc și Veaceslav Nedelea, fiind bănuiți în dosarul „Primăria Durlești”.

Totodată, CNA a anunțat că a mai fost reținută o persoană, fără a-i face public numele. Vasile Costiuc și Veaceslav Nedelea sunt acuzați că ar fi implicați în schema de înstrăinare a terenurilor din raza orașului Durlești, în baza unor decizii ale Consiliului orășenesc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *