Actualitate

METEO. Ziua de duminică vine cu zi însorită: Ce temperaturi vor indica termometrele

Ziua de duminică vine cu soare, dar, nu pentru mult timp, ci doar pe alocuri. Temperaturile vor fi aproape neschimbate, 13 grade, iar înnorările și ceața vor persista în toată țara. Vântul va sufla din nord-vest, cu o viteză de 1-6 metri pe secundă, iar presiunea atmosferică se menține înaltă. 

La nord, la Briceni, Soroca și Bălți, cerul rămâne acoperit toată ziua. Valorile pe timp de zi sunt modeste și se opresc pe la 10-12 grade. Nopțile vor fi mai reci, cu 1-3 grade în termometre. 

Răcirea vremii se simte și în centru, la Orhei și Ungheni. Maximele nu mai trec de 13 grade. Noaptea, temperaturile se apropie de 3-4 grade. 

În sud, la Ștefan-Vodă, Comrat și Cahul, vremea fi un pic mai caldă. Maximele zilei ajung la 13-15 grade în termometre, iar noaptea, mercurul va scădea până la 4-6 grade. 

În Chișinău, se prognozează o dimineață învăluită în ceață, apoi soarele își face apariția. Temperaturile vor scădea ușor, astfel că maxima se oprește pe la 13 grade. Noaptea, valorile vor oscila între 1-5 grade.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *