Actualitate

MINCIUNI? Putin: Toate statele lumii, inclusiv SUA, beneficiază de pe urma cooperării cu RUSIA

În intevenţia sa de joi de la Formului Economic Estic, Putin a evidenţiat faptul că aproximativ 300 de companii din Japonia şi alte 600 de companii sud-coreene cooperează cu Rusia. Astfel, liderul de la Kremlin a vrut să sublinieze că, din cooperarea cu Rusia, toate statele ar avea de câştigat.

”Avem relaţii economice speciale cu Mongolia, cu care am dezvoltat întreprinderi majore şi am construit şi o cale ferată comună, relaţii ce datează încă din perioada sovietică. Suntem mulţumiţi de cum se dezvoltă interacţiunea, dar acest lucru nu este suficient pentru atingerea potenţialului maxim”, a afirmat preşedintele rus.

Putin crede că statele din regiunea Pacificului ar trebui să dezvolte proiecte de mare anvergură, inclusiv în sfera energiei, de pe urma cărora să profite şi Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud şi Coreea de Nord.

”Invităm toate statele să coopereze. În pofida problemelor noastre, partenerii noştri americani continuă să folosească motoarele noastre de rachete, care sunt cele mai bune din lume. Suntem gata să dezvoltăm relaţii cu toate statele din regiunea Pacificului”, a continuat Vladimir Putin.

Sursa: Ziarul Financiar

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *