Politică

Natalia Morari dorea ca Dodon să o învingă pe Maia Sandu și visa să fie „Președinta” R. Moldova

Mai mult, Morari ar fi vrut, deși spunea oficial contrariul, ca la alegerile prezidențiale de anul trecut să câștige Igor Dodon, pentru ca să-și sporească șansele să ajungă șef al statului. Dezvăluirile au fost făcute de către fosta candidată a Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile parlamentare din iulie 2021, jurnalista Nata Albot.

„Vreau să vă spun despre un lucru pe care mulți oameni din preajma Nataliei îl știau, pentru că ea nici nu-l ascundea. De exemplu faptul că, eu am fost în acea gașcă… Natalia spunea foarte deschis că ea vrea să devină președinta R. Moldova. Da, avea o ambiție pe care o vocifera și considera că televiziunea o va ajuta, la un moment dat, să… folosească creditul pe care îl acumulează pentru a intra în politică. Asta nu e rău. E minunat când un om…”, a declarat ieri Nata Albot, în cadrul emisiunii sale "Internetul grăiește", difuzată chiar la Tv8.

Albot a adăugat că Nataliei Morari, mama copilului lui Veaceslav Platon, nu i-ar fi picat foarte bine victoria Maiei Sandu la prezidențiale și nici victoria PAS la parlamentarele anticipate din luna iulie.

„Victoria covârșitoare a Maiei Sandu, a PAS, a fost destul de descurajantă pentru un om care se visa în politică. Ea înțelegea că, dacă mai câștiga Dodon un mandat de președinte, atunci puteai într-o altă campanie să vii și să faci concurență onorabilă… Dar atunci când câștigă Maia Sandu și partidul ei… Astfel, acest om ar putea să spună că e greu de concurat așa, din postura de jurnalist. Probabil că trebuie de investit în viața personală”, a precizat aceasta.
 
„În alte cercuri se spune că Natalia Morari ar contribui la crearea unui dosar pentru ca Veaceslav Platon să poate cere azil în Marea Britanie. Platon a fost în ultimele luni pe la televiziuni, a „luptat cu corupția”, guvernarea l-a atacat cu mesaje, după care mama copilului său este persecutată, este șantajată de SIS, este nevoită să facă declarații. Este un dosar perfect pe care să-l aplici la autoritățile britanice și să ceri azil politic.

Pentru noi a fost important să anunțăm relația pe care o aveam cu Natalia Morari și care nu ne permitea să sărim cu sapa la avioane și să participăm la această execuție publică. Rămâneau și sunt prea multe semne de întrebare. Au urmat niște postări… Nu-ți vine să crezi că omul cu care tu comunicai și cu care împărtășeai anumite valori brusc se schimbă atât de tare la față. Nu putem exclude că Natalia va încerca să facă o carieră în politică. Zilele și lunile viitoare vom vedea”, a conchis Nata Albot.

ziarulnational.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *