CSI / Rusia

Nebunie totală în Rusia! „Bucătarul lui Putin” a început să rectruteze pacienți din spitalele de psihiatrie

Gruparea de mercenari ruși Wagner a început să recruteze pacienți din spitalele de psihiatrie, pentru a putea continua agresiunea din Ucraina. Mercenarii sunt implicați activ în bătălia pentru orașul Bahmut.

Aflat în conflict cu Ministerul Apărării și lipsit de posibilitatea de a recruta prizonieri, Evgheni Prigojin, numit și „Bucătarul lui Putin” ar fi trecut la spitalele de psihiatrie, susține Nexta.

Un anunț potrivit căruia acum nu mai este nevoie de un certificat de la un psihiatru și un narcolog, precum și de o fluografie pentru a se alătura ”Wagner”, a fost postat într-unul dintre grupurile mercenarilor de pe rețelele de socializare. Informația despre dorința acestora de a angaja persoane care au fost tratate în spitalul de neuropsihiatrie a fost confirmată de recrutorii acestora.

Un jurnalist de la publicația The Moscow Times, sub masca anonimatului, a cerut detalii prin intermediul liniei telefonice puse la dispoziție de Wagner și a susținut că a fost tratat într-un spital neuropsihiatric pentru o cădere nervoasă. Drept răspuns, acesta a primis o instrucțiune oficială cu cerințele pentru recruți. ”Citiți instrucțiunile, dacă totul este în regulă, vă așteptăm”, a transmis recrutorul Wagner, potrivit sursei citate.

Potrivit instrucțiunilor inițiale, gruparea Wagner nu acceptă persoane ””are suferă de boli grave, care împiedică îndeplinirea sarcinilor, care suferă de dependență de droguri, precum și cei cu hepatită B și C”.

Cu toate acestea, nu se cer certificate, după cum rezultă din aceleași instrucțiuni, nu se efectuează un examen medical serios la sosirea la fața locului, ci se face doar un test rapid de sânge și un test de urină pentru droguri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *