Actualitate

Ninsori în Arabia Saudită. Zăpada a acoperit nisipul din deșertul arab

Peisajele din Arabia Saudită s-au transformat complet, după ce a nins și s-au format furtuni cu grindină în deșert. Zăpada a acoperit mai multe regiuni din nordul țării, iar oamenii s-au bucurat de fenomenul extrem de rar în acea parte a globului.

La începutul lunii ianuarie, fotograful Osama Al-Habri a surprins imagini din guvernoratul Badr, aflat la sud-vest de orașul Medina, acoperit în alb, în ​​timp ce localnicii se adunau pentru a se bucura de priveliștea neobișnuită.

Al-Harbi a declarat pentru CNN că iarna de o asemenea intensitate în zona deșertului Badr a fost un fenomen rar, care nu a mai avut loc de ani de zile. El a descris-o drept o „furtună de grindină și zăpadă istorică”.

Fotograful saudit a dezvăluit că imaginile surprinse de el au avut foarte mare succes în mediul online, iar mulți localnici care au călătorit kilometri întregi pentru a vedea peisajul înghețat.

Condițiile de iarnă de la începutul anului au fost experimentate din nou săptămâna aceasta, când a nins în nord-vestul Arabiei Saudite, acoperind orașul Tabuk și munții din apropiere.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.