Internațional

Oficiali și angajați ai 22 ministere și instituții de stat din Estonia au colectat peste mii de reflectorizante pentru copiii din R.Moldova

În 2012, am reușit distribuirea a circa 3000 reflectorizante în mai multe localități. Vedeți mai multe detalii despre campania noastră aici.

În acest an, ne-am propus extinderea campaniei, colectarea a circa 7500 reflectorizante și distribuirea lor tuturor elevilor din peste 30 localități din R.Moldova, situate în raioanele Cantemir, Cahul, Ialoveni, Orhei, Telenești, Sîngerei, Ungheni și Soroca.

Campaniei noastre i s-au alăturat și 22 ministere și instituții de stat din Estonia, care au colectat și au donat astăzi peste 3000 reflectorizante. Inițiativa de a contribui la campania noastră aparține doamnei Kristel Abel, șefa departamentului relații publice al Ministerului Afacerilor Sociale al Estoniei, pentru ce îi mulțumim enorm! Fiecare reflectorizant colectat reprezintă un cadou luminos de sărbători copiilor din Moldova, oferit de mii de oficiali și funcționari publici estonieni. Un cadou care poate salva viața!

Următoarele instituții estoniene s-au alăturat campaniei noastre:

1.Guvernul Estoniei, Ministerul Afacerilor Sociale, Ministerul de Externe, Ministerul de Interne, Ministerul Economiei și Comunicațiilor, Ministerul Agriculturii, Ministerul Justiției, Ministerul Finanțelor, Ministerul Apărării, Ministerul Culturii, Ministerul Mediului, Cancelarul Justiției, Serviciul Salvatori, Centrul de Urgență, Institutul Național de Sănătate, Biroul de Statistică, Aeroportul Tallinn, Serviciul de Navigație Aeriană, Autoritatea pentru Competiție, Autoritatea Control Tehnic, Armata Națională, Liga pentru Apărare, Agenția pentru Resurse în Apărare.

Le mulțumim ENORM pentru un gest atăt de frumos!

Victor Guzun (link)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *