Actualitate

Opinie: Guvernanții mizează pe blândețea “vremii de afară” sau ajutorul lui “Dumnezeu” când vorbesc de achitarea facturilor pentru agentul termic

„Domină însă o anumită doză de incertitudine, deoarece guvernanții mizează pe blândețea “vremii de afară” sau ajutorul lui “Dumnezeu” când vorbesc de achitarea facturilor pentru agentul termic. Anume în acești termeni s-a exprimat Ministrul Spînu, demonstrând un fel de fatalism și lipsă de control a situației. Situația în care se află Moldova necesită poziții și discursuri pro-active, sincere și orientare pe soluții, în loc de justificarea status-quo-ului prin utilizarea argumentelor metafizice sau climatice.

Prioritatea numărul unu este ca “foaia de parcurs” pentru securitatea energetică să capete contur practic prin priorități și aspecte operaționale de implementare. Acestea nu se văd la orizont, deși au fost promise drept urgență de către guvernare. În loc de aceasta, vedem facturi la gaz colorate în galben (culoarea PAS)”, a scris Dionis Cenușa, pe pagina sa de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *