Actualitate

Maia Sandu a transformat săptămâna trecută Republica Moldova într-un stat polițienesc – Orlando Nicoară

Preluand de la Putin metode pe care toata lumea democratica i le reproseaza Kremlinului de 20 de ani.

In ultima saptamana de campanie electorala, guvernul de la Chisinau a interzis mai multe televiziuni si siteuri pro-ruse. Iar vineri a interzis candidatilor partidului Sansa, pro rus, finantat de Ilan Sor, sa se mai regaseasca pe listele electorale pentru alegerile de ieri.

Probabil ca Sor a finantat cu bani rusesti partidul, nu contest asta. Problema e ca ii interzici vineri, cand nu mai au nicio sansa de a depune contestatie in fata unui judecator. Implicit de a candida. Sa incerci sa castigi alegerile blocand accesul opozitiei si interzicand presa in ultima saptamana de campanie nu e in manualul de democratie.

Abia acum au remarcat autoritatile activitatea pro rusa a acelor televiziuni? Abia vineri au aflat ca Sor finanteaza un partid cu bani din Rusia?

Orlando Nicoară

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Toti rusofilii care nu o agreaza pe Maia Sandu , se pot muta in Rusia . Prorusii dovediti de catre SIS , nu vor mai avea dreptul la cetatenia romana , la calatorii in Romania si restul statelor europene ! SRI serviciul romanesc colaboreaza in acest scop ci SIS din Moldova . Orice cetatean prorus reprezinta un pericol pt Europa !

    1. Mai tashi fraieri shi, iesti di la Bucuriesti, tashi sî nu ti aud…
      Maia nu ma lasî să vorghiesc cîn vreu shi sî votiez cu Shor. Nie îmi plashi di rushi ci ai tu cu iei? Ha?
      S-apoi, nu shi prost, SRI lucreza in tzara uoi, nu in afarî uoi, da shi shtii tu uoi tanaule?

    2. Mai tashi fraieri shi, iesti di la Bucuriesti, tashi sî nu ti aud…
      Maia nu ma lasî să vorghiesc cîn vreu shi sî votiez cu Shor. Nie îmi plashi di rushi ci ai tu cu iei? Ha?
      S-apoi, nu shi prost, SRI lucreza in tzara uoi, nu in afarî uoi, da shi shtii tu uoi tanaule?

  2. SIS si PG, autosesizare de urgenta la propaganda kremlinului de pe acest portal de stiri!
    Timpul toarna apa la moara fsb-lui!

  3. Cand komunismul este in floare crima si dictatura sunt la putere Nimeni nu aare dreptul sa spuna ceva , nu exista opozitzie. Acum urla si vor sa si impune dictatura prin opozitzie , opozitzie pe care ei nu au addmis o niciodata. Curat murdar zicea nenea Iancu.

  4. Foarte atenti cu democratia pana va vor da “democratie” pe spinare omuletii verzi si cozile de topor ale Kremlinului.
    Moldoveanul se stie ca e poet dar si la barfe se pricepe. Si la bagat batul in gard.

  5. Nu mai, desteptule de Orlando Nicoară, nu vineri au remarcat autoritatile activitatea pro-rusa. Tu pe ce lume ai trait pana acum ? Ca eu am remarcat activitatea rusa de 33 de ani, inca de dupa 1991. Sau tu nu ai vazut asta pana acum ? Si ce vroiai sa faca Maia Sandu, sa zica “poftiti rusilor si luati toate functiile de conducere din Republica Moldova”, caci altfel sa nu zica Europa ca nu e democratie in Republica Moldova ! Dar te intreb eu pe tine: cand a fost vreodata democratie in RM ? A fost vreodata ? NICIODATA ! Si atunci de ce te plangi ? Sau crezi ca acum este democratie in RM ? Sau ca va fi democratie pana nu se stabilizeaza statul si nu trec cel putin 10 ani dupa intrarea in Uniunea Europeana ? Va trebui ca statul sa se invete cu democratia. De unde democratie daca statul vine din URSS, unde comenzile veneau de la Moscova ? Si acum, cand cineva, adica Maia Sandu, intrerupe obiceiul Moscovei de a dirija alegerile in RM, tu tipi ca nu mai e democratie ? Pai a fost democratie pana acum sau este ? Mai, DEONTOLOGULE, ia bine seama la ce prostii debitezi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *