Actualitate

„Parașutată” din Londra, mancurta Natașa Platon-Morari îl atacă pe Grosu pentru că a avut curajul să-l pună la punct pe Țveatcov

După ce Igor Grosu a avut curajul să-l pună la punct pe pro-separatistul Țveatcov, care fiind angajat al statului R. Moldova și plătit din bani publici și-a permis să laude, la televiziunea lui Dodon, „pacificatorii ruși” și să promoveze federalizarea, agentura FSB în Moldova a ieșit să-l apere pe mancurtul Țveatcov.

„Mie chiar îmi este interesant dacă poliția se va autosesiza. Pentru că, domnule Grosu, a spune mancurt, coloana a V-a, unei persoane, care expune un gând, o idee, cu care dvs nu sunteți de acord, nu înseamnă că puteți să faceți atac la persoană. Nu e o problemă să atacați ideea. Nu este o problemă să faceți praf din această idee cu federalizarea și să spuneți tot ce doriți. Oamenii buni, cu adevărat buni, nu atacă persoana. O asemenea declarație făcută de un om de stat, dintr-o asemenea poziție, trebuie să poarte responsabilitatea pentru ceea ce spune.”, a declarat Natalia Morari.

„Parașutată” din Londra, Natașa Morari a atras atenția că Republica Moldova este în pragul unei catastrofe sociale (fără a specifică rolul stăpânilor ei de la Moscova în acest sens), iar o bună parte a cetățenilor nu vor fi pur și simplu în stare să-și achite facturile, iar în asemenea situații, se caută vinovatul, precum s-a mai întâmplat în istoria poporului nostru.

Când un demnitar de stat spune mancurt, coloana a V-a, la cel care are un alt punct de vedere, de la o asemenea declarație la altă declarație, Чемодан. Вокзал. Москва… este foarte scurt. Trebuie să fiți responsabil când faceți asemenea declarații și eu chiar mă întreb dacă poliția se va autosesiza să verifice această declarație. Slavă Domnului că trăim încă într-o țară liberă și eu ca cetățean liber consider că în această declarație sunt elemente de instigare la ură și discriminare. Să vedem dacă și poliția așa crede și merită cel puțin de verificat.”, a punctat Morari.

Tkaciuk și Morari – „Două inim gemene”

Fostul deputat al Partidului Comuniștilor, a venit și el cu o reacție, menționând că Grosu „este un ticălos”. „Eu cu Igor Grosu nu ne cunoaștem. Personal, ca să spunem așa, nu sunt prezentat. Și este extrem de jenant pentru mine să caut o întâlnire cu el doar pentru a-i spune doar câteva fraze. Așa că, celor care comunică cu el, transmiteți lui Igor Grosu că este un ticălos mic, prost, rău și needucat. Dacă nu înțelegi ceva sau pe cineva, asta nu înseamnă deloc că în fața ta este un agent al Kremlinului, un mancurt”, a menționat Tkaciuk atacând persoana lui Grosu, exact opusul celor recomandate de Natașa Platon-Morari.

MANCÚRT, mancurți, s. m. Persoană lipsită de memorie, care se supune orbește unui stăpân.

Dacă ne uităm la definiția mancurtului, constatăm că Igor Grosu a avut perfectă dreptate când l-a numit pe Țveatcov mancurt. Doar o persoană care e lipsită de memorie și care se supune orbește Moscovei poate crede că „misiunea pacificatorilor este un succes” iar „reintegrarea poatea avea loc DOAR prin federalizare”.

Dacă ne uităm la „cariera” Natașei Platon-Morari și a lui Markușa Tkaciuk, putem, fără să atacăm la persoană să concluzionăm că sunt reprezentanți de vază ai curentului mancurt din Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Natașa nemernica o face pe cucernica. Natașa Natașa borfasa își pune tot năravul infect in slujba Estului Bolsoi. Mafia o manevrează că pe o cocota veștedă. Natasa Mata hala Hari, hoașcă ineptocrata, zbuCiumata, putinista, fascizata! Plina de ea, îmbătată de ea, ghidata d cocNas, termita Natasica umbla cu fofarlica. Ea, toarsa Natașa, ea, Scufița Sura de pe arătură, ea se vrea sultana. Da, este una pe aici, perversa ca cățeaua. O SORicioacaPlato-fitilista ingrată, gata oricând să producă nenorociri pentru tara. Ea este gaunosiaua, surceaua, uscatureaua, fățărniceau. Jarteaua! Lindina din fruntea Coloanei a 5-a!

  2. Parcă avea niște interdicții cocota asta de rit moscălesc???
    „Bravos” maldavani, lăsați toate leprele să se „expună” liber, făr niciun control că la voi totul e clar, societatea e consolidată, maldavanul de rând citește știri din cel puțin 3 surse diferite, stă bine pe partea financiară, nu-l clintește din convingerile sale democratice nimic (sovietice am vrut să scriu, m-a luat speranța pe dinainte).
    Băăă treziți-vă, mai e o secundă și redeveniți gubernie, asta vreți???

  3. Zici Nata Hari și gata. Are și ea fisa postului de la Moskva și trebuie să facă treabă mai ales că hoții și bandiții i-or fi promis și un bonus extra dacă reușește să dărâme ce poate și ea pe la RM. După isprăvile acesteia de anul trecut eu cred că trebuie să fii mancurt (vezi definiția mai sus) tu însuți să mai caști ochii la așa “jurnalista” . Se știe bine cine este ce vrea și mai ales cui îi poartă interesul și nu cred că o face gratis.

  4. De ce i se permite acestui agent rusesc sa latre cu nerusinare la conducerea R.Moldova?
    Nu ne trebuiesc noua asemenea cozi de topor sa manipuleze opinia publica cu presa de rahat kgb-sta!
    Cerem sa-i fie pusa interdictie pe teritoriul R.Moldova acestei complice al criminalului Platon, cu radacini kgb-ste!!

  5. Nataha de mult timp este agentă. Mai mult de 20 de ani. S-a cuplat pe criteriul serviciilor speciale ruse: cu cine trebuia să livreze informații, să genereze mulți epuroi și să asigure influențele necesare. A sărit la necesitate dintr-un pătuc în altul, sau se cupla în aceeași perioadă cu mai mulți băieți de bani gata…, inclusiv cu Kiriuha dva uha. Șmekerilovici imediat a intervenit, cunoscând acest gen de lipitori. Numai că raiderul nr.1 Slava a băgat-o prea adânc și nu era apă la pușcărie… Acu fsb-ul dirijează …. ADa Nataha подмахивает в темпе молодухи …

  6. Autorul reportajului de la timpul de ce o numește parașută.
    Că este o doamnă onestă și dacă ține cu ce-i care o acoperă și să schimbe guvernare și să nu încape la pușcărie și să fure Platon al ei mai departe și să nu le fie nimic și noi să lucrăm mai cu spor că ei sunt dita mai stele.

  7. Ea era luptătoarea pentru dreptate indignată de furtul miliardului. De fapt era indignată că iubitul ei ajunsese în pușcărie pentru problema furtului miliardului. A izbutit să-și scoată iubitul din pușcărie, chiar dacă a trebuit să destabilizeze Moldova pentru asta. Despre miliard, numai de bine. Nimeni nu mai e curios cît s-a recuperat de fapt din banii furați, cîtă vreme obiectivul luptei pentru dreptate – să iasă Platon și Filat din închisoare – a fost atins.

  8. Nătăliță, în țările democratice hoții și bandiții stau la pârnaie, iar ce ce nu sunt de acord cu politica guvernului demisionează din guvern, dar nu fac spionaj și sabotaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *