Chișinău

PAS discută cine ar putea fi candidatul care ar trebui să-l bată pe Ivan Ceban

Întrebat dacă este singurul candidat la șefia PAS, Grosu a răspuns: „La moment da. Eu sunt, pentru că mi-am înaintat moțiunea, am discutat cu colegii. Va fi un sistem mixt. Pe de o parte, o să fie moțiunea, care o să fie sau nu susținută și o să fie un număr de candidați din partea organizațiilor teritoriale. Acum au loc convențiile teritoriale în raioane. Aceștia vor fi candidați la funcția de membri ai Biroului Permanent”.

Totodată, acesta a lăudat echipa pe care a propus-o.

„Nu zic că sunt foarte confortabil, dar este altă treabă când este concurență. Avem situația pe care o avem. Colegii au răspuns la apel. Oferta pe care am făcut-o eu este mult mai mare. Am ținut să includ și colegi noi, care s-au manifestat pe diferite domenii. Țin cont și de dezvoltarea noastră regională. Deci, suntem o echipă foarte consolidată”, a menționat Igor Grosu.

La moment, se discută o posibilă analiză a candidatului din partea PAS la funcția de primar al capitalei, în cadrul Congresului.

„Este un subiect care noi încă nu l-am tranșat. Acum, noi analizăm momentul când trebuie să tranșăm acest subiect. Dacă o să fie decizia de a-l tranșa la Congres, o să cunoască toată lumea”, a zis Grosu.

Deja s-au găsit posibili candidați: „Evident. Mai mulți”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *