GuvernMoldovaPolitică

Pas reformei administrative? Când are de gând Maia Sandu sa înceapă reforma administrativă? În mandatul următor !?

opinie

Când are de gând Maia Sandu sa înceapă reforma administrativă ? In mandatul următor !? Cum sa stai cu majoritate in Parlament darr cu așa organizare administrativa bugetivora si inutila educata cu toate năravurile voroniste si dodoniste si doar sa te declari prooccidental sau ca vrei reintegrarea europeana …

Va mai amintiti se raioanele din RPR si RSR ? Ei bine, după ce coaliția CDM a revenit la 9 Județe si 2 entități de tip sovietic UTAGagauzia si UTANistru, in 1999-2000, iar Voronin le-a lichidat in 2001 revenind la 40 de raioane plus UTAG si UTAN, Maia Sandu si majoritatea sa parlamentara PAS încă păstrează convenabil- deși au trecut 2 ani – organizarea administrativa sovietica a lui Voronin si Dodon!

Reforme structurale ZERO !

Si in Justiției si in Administratie doar declaratii de intentie !?

Antonie Popescu, avocat român.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Puterea actuala nu este diferita de cei dinainte doar ca vede asa zisa dezvoltare statatlista cu pomeni si cersit occidental. Cred in esenta ca sunt rusoizi deasemenea inca pastrand RM in CSI si tot acest context administrativ rusoid.

  2. Intr-adevar,in mandatul urmator poate se va primi ceva,mai devreme nu cred.Nu e momentul oportun,la ce bun sa tulburam lumea ?

    1. Fraza cea mai folosita de guvernarile din rm este “Acum nu e momentul oportun”. Deja au trece 30 de ani de la independenta rm si tot nu este “momentul oportun”. Deja au incepu sa se nasca copii ai cetatenilor care nu s-au nascut in URSS, dar tot nu este momentul oportun.

      1. Pe cine invinuesti ca au trecut 30 de ani iar o buna parte a populatiei este impotriva reformelor si se uita la rasarit,pe Voronin,Motpan,Dodon,Chicu ? PAS e la guvernare numai de un an,nu poti da vina pe ei pentru ce nu au facut altii.Ar trebui sa te intrebi,da ce am facut eu in 30 de ani ca sa schimb mentalitatea sovetica a moldovenilor in mentalitate proeuropeana ? Daca lumea zice ca nu e momentul potrivit,inseamna ca trebuie sa asteptam.Sa nu facem greseli de tactica ca sa vina iar banditii la putere si sa pierdem tot ce am obtinut pina acum… Sunt sigur,atunci o sa strigi ca e vinovat acela,celalalt ,de ce s-au grabit…

  3. Guvernarea pas este garantul conservarii influientei rusiei in rm. Apropierea de UE se va realiza strict prin declaratii.

  4. In timp ce opozitia socialista-comunista-sorista + fortele clanurilor mafiotice de toate culorile,inclusiv cei mai mari hoti din Moldova au pornit lupta apriga impotriva guvernarii de a o da jos,cred ca ar fi o decizie foarte proasta a Maia Sandu si PAS sa inceapa reforma administrativa a tarii care nu este o prioritate…Pe linga toate nemultumirile populatiei de criza razboiului,preturilor,gazelor si carburantilor hai sa ne mai creem noi singuri o criza a nemultumiriloe populatiei rurale impotriva guvernarii,o criza a “judetelor” ca sa o debarcam de la putere ? Daca avem acest scop,atunci da,putem cere guvernarii crearea judetelor pe care im momentul de fata nimeni nu le asteapta… Cind va veni timpul potrivit,va fi facuta si aceasta reforma,dar nu acum.Cred ca Maia Sandu are o minte destul de lucida si va lucra acum pentru rezolvarea problemelor strigente a tarii,a poporului,sa nu inghetam la iarna,lasint provocarile periculoase pentru alte vremuri mai favorabile…

  5. Că există probleme mai stringente decât o reformă administrativă e clar. Că reforma administrativă va trebui făcută iarăși e clar, toți indicatorii economici o arată. Eu cred că PAS-ii stau așa cuminți fiindcă așteaptă Unirea și reforma administrativă se va face concomitent în toată România reîntregită (glumesc desigur, dar nu neg că e un wishful thinking).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *