Actualitate

Pavel Filip îi recomandă lui Dodon să nu repete greșelile făcute de Plahotniuc

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, anunță că formațiunea nu va susține proiectele de lege privind bugetele și le recomandă socialiștilor să retragă proiectul privind scoaterea Serviciului de Informații și Securitate (SIS) de sub conducerea președintelui, pe care îl califică drept „un atac dur la adresa suveranității țării”.

„După alegerile prezidențiale, situația în loc să se liniștească se tensionează și mai mult”, a spus Filip.

Acesta a calificat inițiativa socialiștilor de a scoate SIS-ul de sub subordonarea președintelui drept „cel puțin una copilărească”.

Democratul a spus că formațiunea va fi de partea președintelui ales și i-a atenționat pe socialiști să nu calce pe „greblă așa cum au făcut-o alții, în încercarea de a se menține la putere”.

„PDM se solidarizează cu cetățenii care nu vor abuzuri și vor o politică transparentă. PDM va susține eforturile președintelui ales în contracararea situației și șmecheriile puse la cale de opoziție. (…) Nu încercați să călcați pe greblă așa cum au făcut alții anterior, în încercarea de a se menține la putere”, a mai spus Pavel Filip.

Silviu Tănase: Igor Dodon îl imită pe Plahotniuc, dar speră că o va termina altfel (aprilie 2020)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *