Ultima oră

Peste 3.900 de țigarete descoperite la Sculeni

In data de 12 martie a.c., in jurul orei 15.23, politistii de frontiera din cadrul C.M.I.I.T./ S.P.F. Iasi si din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, in cadrul careia au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra unui autoturism marca VW inmatriculat in Republica Moldova.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra autoturismului, condus de Igor N. in varsta de 40 ani, cu dubla cetatenie romana si Republica Moldova si posesor al unui permis de mic trafic, echipa formata din politisti de frontiera si inspectori vamal a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de 3.960 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale in vigoare, inspectorii vamali au dispus sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei, ridicarea intregii cantitati de tigari in vederea confiscarii si retinerea autoturismului pana la plata amenzii.

Politistii de frontiera au luat masurile legale pentru anularea permisului de mic trafic emis pentru Igor N..

MAI Iași

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *