Actualitate

Poliția a reținut trei persoane pentru contrafacerea anabolizantelor

Șeful adjunct al Direcției urmărire penală a Inspectoratului General al Poliției, Igor Pulbere, a menționat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că doi inculpați au fost reținuți ieri la postul vamal Sculeni, imediat după ce au trecut controlul vamal, iar liderul grupării a fost încătușat de polițiști în municipiul Chișinău.

„Medicamentele erau transportate în locuri special amenajate în pereții dubli ai unui microbuz de pe ruta Chișinău-Iași. Organele de drept au efectuat percheziții la domiciliile bănuiților, unde a fost depistată o linie clandestină de contrafacere a substanțelor anabolizante. De asemenea, au fost depistate și ridicate anabolizante ambalate sub formă de pastile și substanțe injectabile, în sumă de 1,2 mln de lei /peste 54 mii de euro/, bonuri fiscale și bancare”, a spus Pulbere.

Bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 3 la 10 ani, pentru practicarea ilegală a activității de întreprinzător, evaziune fiscală și contrabandă în proporții deosebit de mari. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *