Social

„Poșta Română a trecut Prutul”. O filială a companiei românești, deschisă la Chișinău

Luni, o filială a Companiei Poșta Română a fost deschisă la Chișinău. Potrivit autorităților de la București, acest lucru reprezintă încă un pas important pentru apropierea României și Republicii Moldova.

„Astăzi am avut plăcerea deosebită de a participa la inaugurarea Filialei Companiei Naționale Poșta Română de la Chișinău, alături de vicepremierul Iurie Țurcanu, ministrul cercetării, inovării si digitalizării Sebastian Burduja, secretarul general adjunct al Guvernului Lucian Rusu, secretarul de stat Adrian Dupu, directorul Postei Române Valentin Ștefan si directorul Postei Moldovei”, a scris pe pagina sa de Facebook ambasadorul României la Chișinău Cristian-Leon Țurcanu, transmite Deschide.md.

„Poșta Română a trecut astăzi Prutul”, a scris Adrian Dupu, secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Potrivit oficialului, deschiderea la Chișinău a unei filiale a Poștei Române „reprezintă încă un pas important pentru apropierea celor două țări și pentru crearea unui spațiu digital comun”.

Ministrul cercetării inovării și digitalizării al României, Sebastian Burduja, a menționat rolul Poștei Române în dezvoltarea competențelor digitale ale cetățenilor.

„Salut că astăzi la Chișinău și-a lansat prezența Poștei Române. Poșta Română este un partener al ministerului nostru în caravana digitalizării. Am mers în comunități mici, am vorbit cu oamenii. În parteneriat cu Poșta Română reușim să implementăm câteva programe de creștere a competențelor digitale”, a declarat ministrul român.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *