Actualitate

Premierul desemnat Gavriliță: Să lichidăm schemele de delapidare, să oprim schemele de corupție

Gavriliță a argumentat aceasta prin faptul că pe deputați ar putea să-i sperie programul de guvernare care va fi prezentat în Parlament.

”Nu cred că deputaților menționați li se va ridica mâna când vor vedea programul nostru. Noi venim cu un program care intră în conflict direct cu felul în care politicienii corupți văd rolul statului. Intenția noastră este să lichidăm schemele de delapidare, să protejăm averea statului, să oprim schemele de corupție și contrabandă și să oferim economiei, antreprenorilor, oamenilor care aduc valoare o gură de oxigen necesară pentru ieșirea din criză.

Dar, repet, propunerea actuală a Partidului Acțiune și Solidaritate, în ceea ce ține echipa de guvernare și programul de reforme rămâne valabilă, fie că e votată de acest Parlament, fie, în scenariul mai bun, că e votată în Parlamentul viitor. Problemele țării trebuie rezolvate de oameni competenți, serioși, care se bucură de suport sincer și constructiv în Parlament și au în față un mandat de 4 ani de la cetățeni pentru a face viața mai bună pentru toți”, a declarat Gavriliță..

stiri.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *