Politică

Președinta Maia Sandu, întâlnire cu președintele francez, la summitul de la Granada: „Am vorbit despre Ucraina extinderea Uniunii Europene și procesul de aderare a Republicii Moldova”

În cadrul vizitei sale la Granada, Spania, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întâlnire cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Șefa statului a menționat într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook că a avut o discuție productivă cu președintele francez.

„Am vorbit despre Ucraina, despre importanța Comunității Politice Europene, extinderea Uniunii Europene și procesul de aderare a Republicii Moldova”, a afirmat Maia Sandu, transmite Știri.md

De asemenea, președinta Sandu a menționat că de fiecare dată când are astfel de întrevederi, este încurajată de sprijinul ferm al Franței. 

Vă amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, participă la Summit-ul Comunității Politice Europene, care se desfășoară în orașul Granada, Spania. Astfel, în cadrul unor declarații pentru presă, șefa statului a spus că, la eveniment, va face apel către liderii europeni pentru a lupta împreună împotriva ingerințelor Federației Ruse în treburile interne ale țărilor democratice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *