Actualitate

Președintele azer: Nimeni nu ne poate vorbi în limbajul dictaturii și al ultimatumului!

Le sugerăm forțelor care sunt departe de regiunea noastră, dar care își urmăresc agenda politică și care folosesc poporul armean ca instrument, îl exploatează și într-un moment dificil, cum se spune, îl trădează, escrocilor și politicienilor corupți să ne lase în pace, a declarat președintele Ilham Aliyev.

Reamintind că Caucazul de Sud a fost un loc de conflicte, războaie și ciocniri sângeroase timp de secole, șeful statului a declarat: “Ajunge! Noi o cerem”.

Precizând că poziția demonstrată de statul armean ieri și astăzi inspiră speranță, președintele Ilham Aliyev a declarat că nu este departe ziua în care Azerbaidjanul și Armenia vor rezolva disputele dintre ele, vor semna un tratat de pace, iar țările din Caucazul de Sud vor începe să lucreze la viitoarea cooperare în format trilateral.

Șeful statului i-a avertizat și pe cei care ne privesc cu dispreț. “Trebuie să spun, de asemenea, că cei care ne privesc cu dispreț, care revendică pământurile noastre, care nu pot digera succesele noastre, nu trebuie să uite niciodată că “pumnul de fier” este în vigoare și va fi întotdeauna în vigoare!”, a spus el.

Nimeni nu ne poate vorbi în limbajul dictaturii și al ultimatumului! Nimeni să nu uite acest lucru! Și nimeni să nu uite că Karabakh este Azerbaidjanul!”, a remarcat președintele Ilham Aliyev.

Sursă: Azertag.az

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *