Actualitate

Primarul capitalei Ion Ceban despre perchezițiile PA la domiciliul Rodicăi Antoci: „toate anchetele și dosarele pornite de ei sunt praf de ochii cetățenilor”

 Potrivit unui comunicat ANI, aceste fapte și circumstanțe, care i se încriminează Președintei ANI, darși instituției, au fost verificate în 2020 și 2021 de alte instituții de control, Curtea de Conturi și Agenția Supraveghere Tehnică, care au concluzionat că nu există încălcări.

„În cadrul acestui proces penal, Președintei ANI nu i s-a atribuit vreo calitate procesuală și nici nu i s-a formulat careva acuzații concrete sau personale. ANI și Președinta ANI au colaborat cu procurorii și au pus la dispoziția acestora toate actele și documentele necesare. Rodica Antoci a rămas la birou și își continuă atribuțiile de serviciu. Cu mai multe detalii vom reveni după finalizarea anchetei”
, scrie Maria Dastic, purtătorul de cuvânt al ANI, pe pagina sa de Facebook. 

Reprezentanții Procuraturii Generale au confirmat acțiunile de urmărire penală demarate la domiciliul șefei ANI, Rodica Antoci, dar încă nu au venit cu mai multe detalii despre acest caz.

Primarul capitalei Ion Ceban a reacționat la acțiuie Procuraturii Anticorupție 

„De ce toți tac? Oamenii incomozi guvernării sunt urmăriți și persecutați politic. În final sunt aduși în funcții persoane loiale, verișori și verișoare, care sunt gata să îndeplinească toate comenzile lor.  La ANI în curând urmează să depună toți declarații pe avere, luna martie se apropie și cred că cei de la guvernare au ce ascunde, iar doamna director nu le este pe plac că nu îndeplinește ordinele lor. Toate anchetele și dosarele pornite de ei sunt praf de ochii cetățenilor, fără probe și dovezi.” – a scris primarul pe paina sa pe FB.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *