Politică

Românii vor UNIREA! Principalul partid de opoziție din România cere guvernelor de la București și Chișinău să inițieze consultări IMEDIATE în vederea reintegrării R. Moldova în România

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită guvernelor de la București și Chișinău inițierea imediată de consultări bilaterale, precum și cu partenerii politici europeni și euro-atlantici, pentru stabilirea etapelor și măsurilor concrete în vederea reunificării statului și a națiunii române, informează un comunicat de presă al formațiunii.

Congresul național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat vineri, în unanimitate, rezoluția intitulată “Marea Unire din nou”.

„Suntem în Cetatea Marii Uniri, într-un moment de sărbătoare și, de aceea, Biroul Național de Conducere a hotărât să propunem Congresului o rezoluție, care se vrea una a desăvârșirii Unirii. Reîntregirea națională este proiectul nostru de țară””, a declarat Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR.

„Noi am avut curajul de a ne transforma într-o avangardă a mișcării de renaștere națională românească, dar încă mai avem de crescut. Noi trebuie să fim apostolii acestui neam, apostolii răsăritului luminat de cel de Sus, Hristos, iar pentru asta trebuie să ne nevoim mai mult, să răbdăm mai mult, să mușcăm din noi atunci când poate că revolta ne umple, când poate lucrurile nu sunt atât de bine înțelese de fiecare. AUR este oastea care poate să învie din nou neamul românesc”, a adăugat el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Dragi romani, să fim cinstiți: avem de-a face cu o diversiune. M-aș adresa lui Valeriu Munteanu, ca de la om la naparca îmbogățită prin nemunca, și l-aș îndemna să descalece printre găgăuzi și alte minorități, la Cernăuți deasemenea, ca să vedem și noi cat de convingător este. Din păcate, inclin sa cred că acest asa-zis partid de apostoli este marioneta Kremlinului. Crede cineva, cumva, că Simion, Târziu, sau Munteanu vor face scut in fata rachetelor putiniste? Crede cineva, cumva, că măcar unul dintre galagiosii ăștia va urca pe cruce sau că va accepta sa fie spânzurat cu capul in jos? Linistiti-va! Nu sunt decât niște răzbunători de excentrici și iresponsabili. Iar Valeriu Munteanu doarme și visează că papucii lui dansează în Casa Poporului. Deputat, senator, măturător…Orice, dar aur să fie.

    1. Pai atunci, draga Andrei, ce mai astepti? Daca atat de capabil esti, urca-te tu pe cruce sau spanzura-te tu cu capul in jos (desi personal nu vad ce avantaje ar aduce asta in scopul unirii, sau in egal care scop, dar ma rog), mai pe scurt – fa tu ceva! Fiindca e foarte usor sa critici pe altii si sa le cauti nod in papura, din odaia incalzita frumos la 23,5 Grade, cu un pahar de Tamaioasa in mana.

    2. Cui vinzi brasoave , dom ANDREI ? Românilor ? Păi , află că te inseli și ÎNȘELI , probabil pe bani grei , pentru aceaste cuvinte de baros folosit SI de cei de la Wagner !! Unde erai cînd Valeriu MUNTEANU , VLAD BILEȚKI si alții voia sa ajunga la TIRASPOL în Transnistria ? DA, DA ! Cu autobuzul acela pe care scria si atunci ca si acum AUR ! Ai facut pipi în pantaloni sau notai de zor nevoie mare locatii. trasee , informații ca mai apoi să le predai , știi tu mai bine cui ? Poate lui Narîșkin ori poate lui ILAN SHOR , viteazul durduliu ținut de mînuță de PUTIN ? Înclini să crezi… CE ? Ce-ți șoptesc vajnicii apărători al TRATATULUI RIBBENTROP- MOLOTOV , azi -mîine ajuns la centenar ?! Tu nu vezi caruta care-l mai tractează că nu mai are decît 3 roți de cînd s-a dus madam MERKEL de la cîrma lui NORD STREAM 2? Mai de grabă grijile tale cele mari si impresioniste cu spînzurați cu capu in jos îți vor dăuana tie , ronțăindu-ți mințile , decît lor /nouă . Nu acuza de diversionism , pentru că il faci chiar tu !!Iar asta nu te face EROU !! Ba, dimpotrivă !!

  2. Ceea ce reprezinta Iurie Rosca in Basarabia, adica tradarea, reprezint eu in Romania.
    Proletari din toate tarile, uniti-va! Hai sa eleberam Rominia de sub jugul atlantist si sa facem Evrasia Mare de la Atlantic la Urali. Pentru amanunte, cei interesati sunt asteptati la Tiraspol, str Gvardeiskaia nr 9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *