Justiție

Pro-teroristul Kirkorov minte pentru a proteja organizația criminală Șor. „Nu am primit bani de la Șor, dar sunt prieten cu el și cu soția lui”

„Concertul care urma să aibă loc pe 19 iunie, în Piața Marii Adunării Naționale din Chișinău, nu a avut nicio legătură cu politicul, inclusiv cu Partidul ȘOR”, minte cu seninătate Kirkorov.

„Mai mult, nu am primit niciun ban pentru a evolua în cadrul acestui eveniment și nici despăgubiri pentru cheltuielile suportate, din cauza anulării concertului”, a declarat Kirkorov pentru postul de televiziunie TV6 controlat de… Ilan Șor într-un „interviu exclusiv”.

Filip Kirkorov este unul dintre martorii-cheie în dosarul deputatului Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, bănuită că ar fi efectuat plăți artiștilor care urmau să evolueze la concertul din 19 iunie, dar pe care nu le-ar fi raportat. Interpretul rus a fost invitat la Chișinău de către avocați, pentru a depune mărturii în dosarul Marinei Tauber, care a fost plasată în arest pentru 30 de zile, în Penitenciarul nr.13 din Chișinău. Asta după ce procurorul general Dumitru Robu a declarat că interpretul rus ar fi primit 200 de mii de dolari de la unele persoane, pentru a evolua la concertul din 19 iunie. Artistul a aterizat cu o cursă charter la Chișinău și a aflat că are interdicție de a intra în Moldova.

În cadrul interviului, Filip Kirkorov recunoaște că are o relație de prietenie de durată cu Ilan Șor și soția acestuia, precum și cu Marina Tauber, dar, spune el, în speranța că va crede cineva minciunile lui că comanditarul concertului din 19 iunie nu a fost Partidul „ȘOR”.

Cât despre suma de 200 de mii de dolari sau euro, interpretul din Rusia spune că nu-și poate explica de unde a apărut această sumă, întrucât organizatorii i-au plătit doar drumul și cazarea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *