Actualitate

PROGNOZA METEO / Primăvara intră în forță. Vreme caldă, cu maxime generoase /// Vineri am putea avea și +19 grade în Chișinău (INFOGRAFIC)

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 10 grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 12 grade, iar la Tiraspol şi Leova câte 13 grade Celsius. 14 grade vor fi la Comrat, iar 15 la Cahul.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 13 grade Celsius. În următoarele zile, se aşteaptă valori de până la 17 grade pe timp de zi, iar pe timp de noaptea temperaturile vor coborî până la un grad Celsius.



Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma sunt prognozate 17 grade, iar la Paris şi Londra va ploua şi vor fi câte 10 grade Celsius. La Berlin sunt anunţate 14 grade Celsius.

La Viena şi Budapesta vremea va fi frumoasă cu valori de până la 18 grade Celsius. La Praga se aşteaptă 17 grade, în timp ce la Varşovia vor fi 15 grade Celsius. 20 de grade se vor atesta la Belgrad.

În Capitala României, dar şi la Atena se vor înregistra câte 15 grade, iar 12 la Ankara. La Kiev şi Moscova sunt prognozate nouă grade şi, respectiv, două grade Celsius.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *