Actualitate

Propunerea unui om de afaceri pentru alegerile primarului din Chișinău

Astfel, omul de afaceri a încercat să înțeleagă greutățile prin care trec muncitorii, transmite point.md

După ce a asfaltat o porțiune a străzii E. Coca, activistul a înțeles că pe lângă faptul că este o muncă grea, mai este și prost plătită, iar muncitorii își pierd sănătatea pentru bani puțini.

"Nu am visat în copilărie să stau zile întregi în soare și să nivelez asfaltul, dar să merg cu un compactor pentru asfalt – cred că nu doar eu mi-am dorit vreodată.

Împreună cu fiul meu ne-am petrecut o zi asfaltând strada Coca. Lucru nu este deloc ușor: căldură, smoală topită și alte aspecte ale asfaltării.

Cum lucrează oamenii pentru 4.000 de lei pe lună? Ce va fi cu noi atunci când aceste persoane în vârstă care își pun viața zn pericol pentru noi vor pleca? Cine ne va mai repara drumurile pentru 200 euro lunar?", a scris Voloșin pe Facebook.

Cu această ocazie, activistul propune un nou proiect de lege cu referire la toți candidații pentru funcția de primar al orașului Chișinău.

"Fiecare candidat la funcția de primar să fie obligat să își petreacă câte o zi lucrând cot la cot cu toți lucrătorii de la serviciile municipale – colectarea deșeurilor, asfaltarea străzilor, reparația găurilor de canalizare. Poate că atunci primarii vor înțelege mai bine care sunt necesitățile orașului și a oamenilor simpli", susține Voloșin.

Alegerile locale sunt programate pentru 20 octombrie. 

Maia Sandu nu vrea să spună CINE va fi candidatul comun al blocului ACUM pentru Chișinău

https://point.md/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *