Actualitate

Protest pro-Șor în Chișinău: Oameni reținuți și „petarde” sub mașinile MAI

Liderul Partidului Șor, fugarul Ilan Șor, a ieșit într-un live pe Skype pentru a susține oamenii care protestează în fața Procuraturii Generale.

”Orășelul corturilor” se deplasează de la Parlament la Procuratura Generală. În același timp, IGP vine cu un alt mesaj către protestatari: ”Atenționăm reprezentanții participanților la întrunire că, potrivit deciziei CSE arterele de deplasare și intrările în sedii nu pot fi blocate mai mult de 4 ore”.

Primele incidente au fost documentate de către polițiști înainte de a se începe protestul.

Potrivit informației, ”au fost întocmite 13 procese contravenționale pentru nerespectarea ordinii publice (fumat și consum de alcool în loc public)”.

În urma reținerilor între oamenii legii și protestatri s-au iscat altercații. Oamenii au încercat să ajungă spre PMAN, însă aceștia au fost întâmpinați de polițiștii care le-au blocat accesul.

”Protestatarii au forțat cordul Poliției aplicând forța fizică asupra oamenilor legii, iar cerințele legale ale organelor de forță sunt ignorate”, au declarat oamenii legii.

Imediat după aceasta organele de forță au anunțat că au fost depistate mai multe obiecte pirotehnice sub automobilele de serviciu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Mama ce fauna au adunat hotomanii astia majoritatea lor ii formata din babe alcoolice și alte femei cu figuri de dezaxate , mosnegi de proasta calitate cu fete de samagonisti de cursa lunga cu fete supte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *