Ultima oră

Putin este captiv într-o cușcă pe care și-a construit-o singur, ministrul britanic al apărării / A distrus mitul marii armate a Rusiei

”Președintele Putin nu mai este forța care obișnuia să fie. Acum este un bărbat într-o cușcă pe care și-a construit-o singur. Este izolat. Armata sa este epuziată, a înregistrat pierderi semnificative. Reputația aceasta de mare armată a Rusiei este acum distrusă. Nu doar că Putin trebuie să trăiască acum cu consecințele acțiunilor sale în Ucraina, dar și cu consecințele a ceea ce a făcut propriei armate.”, a declarat Wallace.

Oficialul britanic a adăugat, potrivit The Guardian, că forțele ruse par să se regrupeze pentru a se concentra asupra sudului și estului Ucrainei.

“Am mai văzut asta înainte. Întotdeauna este mai rău. Urmează atacuri asupra civililor, asupra mai multor zone civile”, a comentat ministrul britanic al apărării.

Afirmațiile sale vin după ce președintele Joe Biden a sugerat că Putin s-a autoizolat, adăugând că există indicii că a concediat o parte din consilierii săi sau i-a plasat în arest la domiciliu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *