Atitudini

Putin va dispărea, dar fascismul rus nu va dispărea niciodată atâta timp cât Rusia va exista

Nu Putin a fost cel care i-a deportat pe ceceni, pe inguși și pe tătarii din Crimeea. Nu Putin i-a înfometat pe ucraineni, nu Putin a invadat Cehoslovacia și Afganistanul. Nu Putin a creat Transnistria, nu Putin a declanșat primul război cecen.

Putin va dispărea, dar fascismul rusesc nu va dispărea niciodată atâta timp cât Rusia va exista.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Ìnainte de Petru cel Mare acesti rusi traiesc din razboaie de acaparare teritorii si jafuri. Dintr-un cnezat izolat , treptat treptat a crescut prin anexarea a tot ce o inconjoara, apoi s-a extins spre sud si in final spre easarit, pana in Alaska, care e primul teritoriu cedat , intradevar pe multi bani pe acea vreme.
    Dar imvatul are si dezvat, viata ii va imvata sa si munceasca cinstit si nu sa-i exploateze pe altii ca sa traiasca.

  2. Cata bucurie si cata netrebnicie are aceasta cavalcada de etichetari… De la bolsevism acum se trece la fascism? Da mai bine, oare, atunci cand se vorbeste de nazismul ukrainian? Politica ukrainienilor fata de minoritati la ce se incadreaza, nu seamana cumva cu cea din Ardealul de Nord-Vest sub regimul lui Horty?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *