Actualitate

Rareș Bogdan, bilanț crunt pentru Ludovic Orban: greșelile comise de liderul PNL

Rareş Bogdan consideră că, după pierderea alegerilor parlamentare, PNL trebuia să facă o analiză atentă a greşelilor făcute în campania electorală şi că preşedintele partidului, Ludovic Orban, ar fi trebuit să fie cel care să-şi asume răspunderea şi să plătească cu funcţia.

„A fost un interviu în care eu am făcut o analiză. Din păcate, nimeni nu s-a aplecat asupra analizei. Nu am spus că Ludovic Orban trebuie să plece acum, trebuia să plece atunci când am pierdut alegerile, dar atunci nu s-a făcut nicio analiză. Nu a plecat, nicio problemă, se poate pleca la congres sau poate rămâne, nu e o chestiune vitală. Dar analiza trebuia făcută și trebuie făcută, pentru că PNL nu a făcut o analiză a modului în care s-a greșit.”, spune Rareș Bogdan, într-un interviu pentru Libertatea.

Rareș Bogdan crede că primirea traseiștilor sau faptul că PNL nu a discutat cu Biserica și ONG-urile au afectat serios scorul partidului la parlamentare.

”Faptul că am primit traseiști în partid, deși am spus că nu-i vom primi, ne-a afectat? Eu cred că da. Faptul că nu ne-am ținut de cuvânt cu anumite lucruri făcute în fața electoratului? Eu cred că da. Faptul că am promovat oameni care nu neapărat erau cei mai potriviți în anumite funcții și a contat carnetul de partid sau prietenia cu un anumit lider, ne-a afectat? Eu cred că da.

Faptul că l-am avut pe băiatul ăla fără diplomă la Spălatul Banilor. Inclusiv faptul că am avut situații în care am intrat în conflicte fără sens, nu am avut dialog cu societatea civilă, ONG-uri, Biserică, asociații profesionale, sindicate.”, mai spune prim-vicepreședintele PNL.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *