Actualitate

Reacția lui Sîrbu, învinuit că ar fi mituit un deputat din altă fracțiune: Resping categoric toate acuzațiile, nu am comis nicio ilegalitate

„Acest dosar a fost reluat, atenție, deja a treia oară, după ce a fost clasat de două ori, din lipsă de probe și de fapte infracționale! Acest dosar se bazează exclusiv pe unele declarații politice ale unor foști colegi și nimic mai mult. Am demonstrat atunci că nu am nicio atribuție la cele invocate, sunt gata să demonstrez și a treia oară. Mă surprinde această insistență a noii conduceri a Procuraturii pe acest caz, dar, probabil, vor fi și altele, înțelegând, totodată, contextul general politic și tendințele de ultimă oră. Resping categoric toate acuzațiile. Eu pot fi criticat de multe greșeli comise în viață, greșeli politice, pot fi criticat că am lucrat cu unii sau cu alții, dar toți colegii, foștii și actualii, oponenții politici, chiar și procurorii știu foarte bine cu ce m-am ocupat eu în toți acești ani. Nu am avut nicio atribuție cu anumite afaceri sau scheme. Mi-am îndeplinit conștiincios obligațiile la locul de muncă, în domeniul la care mă pricep și atât. Nu am comis nicio ilegalitate. Probabil am fost prea gălăgios uneori și asta a deranjat, iar ecoul activității anterioare mă ajunge acum. Nu am de gând să mă plâng sau să evadez. Sunt gata să colaborez cu organele de anchetă și să-mi demonstrez nevinovăția, pe orice capăt de acuzare, oricât de absurd ar fi!”, a scris Sîrbu.

Vă amintim că Procuratura Anticorupție a informat, astăzi 16 decembrie, că i-a înaintat învinuirea unui ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova, căruia i se incriminează săvârșirea infracțiunii de corupere activă (art.325 din Codul penal), faptă infracțională comisă în perioada deținerii mandatului de deputat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *