Politică

Reacția lui Stoianoglo după ce Ion Ceban a anunțat că s-ar pregăti arestarea sa

 Stoianoglo a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că a citit și el declarațiile lui Ceban, dar că nu instituția pe care o conduce nu a primit vreo plângere din partea acestuia.

„Nu am primit niciun denunț din partea domnului primar. În procedura Procuraturii nu există dosare în privința domnului primar. Nu am autorizat nicio investigație în privința lui”, a declarat Sotianoglo.

Ceban declarase cu câteva ore mai devreme că actuala guvernare ar încerca să-l șantajeze și indimideze.

„Se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul ca să mă denigreze. Mesajul meu este către dumnevoastră: nu vă chinuiți în zadar ca să aflați unde sunt intrările în Primărie și în cabinetul meu. Cheile de la cabinet sunt la paza de la intrare din Primărie, iar cheia de la ușa casei o pun aici, la birou. Nu am ce ascunde și nu îmi este frică chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajați și pregătiți cu percheziții la birou, la domiciliu și eventual cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult”, a declarat Ceban, fără a prezenta probe în acest sens.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *