Actualitate

Redactorul-șef adjunct al ziarului rus Komsomolskaia Pravda, găsită moartă la Moscova

Miercuri, 13 decembrie, s-a aflat despre moartea redactorului în vârstă de 35 de ani la Komsomolskaya Pravda, Anna Tsareva. Tatăl ei a declarat acest lucru la MSK1.RU.

– Anna nu va mai putea vorbi niciodată: a murit. „Nu voi da încă detalii, toată lumea din redacție știe”, a spus el.

Soțul redactorului Komsomolskaya Pravda, Ivan Tsarev, a declarat pentru MSK1.RU că nu a comunicat cu soția sa în ultimele trei luni.

– Da, este adevărat, Anna a murit. Nu era bolnavă de nimic [boli cronice sau cancer]. Anchetatorii încă cercetează cauza morții. Dar nu a fost o moarte violentă, ci una naturală”, ne-a spus Ivan Tsarev.

Potrivit soțului Annei Tsareva, joi va avea loc înmormântarea jurnalisteit.

Potrivit canalului de Telegram Baza, pe 10 decembrie, Tsareva a vorbit cu părinții ei la telefon și s-a plâns că se simte rău. A avut febră mare timp de trei zile. A doua zi fata nu a mai răspuns la apeluri și mesaje.

Seara, părinții ei au apelat la proprietarul apartamentului pe care fiica lor îl închiriase. Pe la opt seara, tatăl și proprietarul au deschis ușa și au găsit cadavrul Annei. Ea stătea întinsă pe pat.

În apartament nu era nicio dezordine; Oamenii legii nu au găsit semne de moarte violentă. Poliția face acum o anchetă.

Anna Tsareva a fost șefa departamentului de producție de conținut comercial de la Komsomolskaya Pravda. Anterior, ea a lucrat ca producător șef la TASS, precum și redactor-șef adjunct la radio Ekho Moskvy.

Reamintim că la 14 septembrie 2022 au murit redactorul-șef al Komsomolskaya Pravda și directorul general al editurii cu același nume, Vladimir Sungorkin. A suferit un accident vascular cerebral în timpul unei expediții în Orientul Îndepărtat. La cimitirul Troyekurovskoye din Moscova, Zakharova, Sobyanin, Muratov, Simonyan și alții și-au luat rămas bun de la Sungorkin, după care a fost înmormântat pe Aleea Jurnaliştilor lângă Serghei Dorenko. Detalii sunt în cronica online.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *