ActualitateExterne

Renunţarea la listarea Ampere nu va întârzia investiţiile asumate de Nissan şi Mitsubishi

Preşedintele Renault: Renunţarea la listarea Ampere nu va întârzia investiţiile asumate de Nissan şi Mitsubishi

Decizia Renault de a anula listarea la bursă a diviziei sale de vehicule electrice Ampere nu va întârzia investiţiile în Ampere ale partenerilor Nissan şi Mitsubishi, a declarat preşedintele grupului francez, Dominique Senard, transmite Reuters, potrivit news.ro.

La începutul acestei săptămâni, Renault a renunţat la planurile de a-şi lista afacerea cu vehicule electrice Ampere, din cauza condiţiilor dificile ale pieţei bursiere.

În decembrie, partenerii de lungă durată ai Renault, Nissan şi Mitsubishi, au confirmat planurile de a investi în Ampere.

”Acele decizii au fost luate….nu există nimic care să pună sub semnul întrebării sumele”, a spus Senard, în marja unei conferinţe de afaceri.

Directorul financiar al Mitsubishi Motors, Kentaro Matsuoka, a declarat joi că proiectele comune ale companiei cu Renault ”evoluează pe drumul cel bun”.

”În ceea ce priveşte întrebarea cu privire la forma precisă a investiţiei noastre… nu putem oferi un comentariu mai specific deocamdată”, a adăugat el, referitor la investiţiile în Ampere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *