(REȚETA ZILEI) Chifle cu legume şi cârnăciori
Ingrediente
400 g legume congelate (morcov
ardei
mazare
porumb
broccoli)
100 g cascaval
2 oua
50 g unt
2 carnaciori medii
3 chifle
sare
piper
Mod de preparare
Într-un vas punem apă la fiert. Când fierbe apă adăugăm legumele. Lăsăm să fiarbă câteva minute. Eu le-am uitat pe foc şi broccoli s-a cam sfărâmat. Legumele fierte le punem la scurs într-o strecurătoare.
Tăiem partea de jos a chiflelor şi scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioară a chiflelor. Amestecăm legumele cu cele 2 ouă bătute, caşcavalul ras şi cârnăciorul tăiat rondele. Am oprit feliuţe de cârnăciori şi caşcaval ras pentru ornat. Aşezăm chiflele într-un vas uns cu unt. Punem compoziţia de legume în fiecare chiflă, apoi ornăm cu caşcaval ras şi felii de cârnăcior.
Introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 40 minute până se rumenesc cârnăciorii.
Servim chiflele calde sau reci.
sursa: gustos.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!