Actualitate

Revoluție în citirea și învățarea modernă

Special pentru cei care lucrează cu informația și au de citit, de memorat și învățat mult în data de 12-13 noiembrie 2011, compania Evenda organizează trainingul ”Citire și învățare rapidă”.

Trainingul va fi susținut de către Alexandru Mircea Bordea, Trainer și Președintele Organizației InfoSpeed (România) și va avea loc în Chișinău, Complexul Summit Events&Conference.

Alexandru Mircea Bordea a reuşit să ajute sute de elevi, studenţi si adulti să înveţe mai repede şi mai uşor pentru examene prin cursurile de citire rapidă pe care le ţine. În trainingurile sale utilizează dispozitivul de citire rapidă, invenția profesorului Radu Budei, care a fost premiată cu medalia de argint la Salonul Internațional ”Inventica”de la Geneva și medalia de aur la ”Inventica” în anul 2000. Dispozitivul dat îmbunătățește rezultatele de citire de la 150 cuvinte per minut la performanțe de 1000 cuvinte citite pe minut.

Amintim că anterior Alexandru Mircea Bordea a mai susținut trainingul ”Învățare și citire rapidă” în luna octombrie în Chișinău, fiind solicitat pentru cursuri repetate.

Acum aveți posibilitatea să vă înscrieți la acest training online pe www.evenda.md sau la 93-10-96. Stimați părinți, elevii și studenții beneficiați de prețuri speciale la înscrierea până pe 4 noiembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *