Actualitate

ROMÂNIA / Cod roșu de furtuni în țară, vântul a suflat cu 120 km/h. Mai multe persoane au fost rănite

În Mehedinţi, doi adulţi au ajuns la spital după ce un panou a căzut peste maşina în care se aflau împreună cu doi copii.

La rândul lor, Capitala şi judeţul Ilfov au fost sub avertizare de cod portocaliu.

După canicula care a pus stăpânire pe ţara, a fost emis cod roşu de furtuni în judeţele Dolj, Mehedinţi şi Olt. Patru persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital după ce un panou a căzut peste maşina în care se aflau, în localitatea Şimian, din judeţul Mehedinţi, potrivit news.ro.

Tot acolo un bărbat a avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce un foişor din lemn a căzut peste el.

Şi în Drobeta Turnu Severin, furtuna şi-a făcut simţită prezenţa. Aici, o persoană a avut nevoie de ajutor, după ce un panou a căzut peste fereastra locuinţei sale.

Rafalele în judeţul Mehedinţi au ajuns şi la 120 de kilometri la oră.

Şi în alte judeţe din sud-vestul ţării a fost cod portocaliu de vijelii, descărcări electrice, averse torențiale și grindină.

Iar în Maramureş, norii au adus ploi torenţiale şi descărcări electrice. Vântul a bătut în rafale de până la 90 de km/oră, iar ploile au depăşit local 40 l pe mp.

La rândul lor, Capitala şi judeţul Ilfov au fost sub avertizare de cod portocaliu de furtuni, descărcări electrice, iar vântul a suflat cu până la 90 km/h.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *