Actualitate

Rusia se pregătește pentru pierderi masive de soldați? Au cumpărat 45.000 de saci: Vor îngropa cadavrele chiar în mijlocul câmpului, sau în acele morminte fără nume

După recunoașterea independenței celor două republici secesioniste din estul Ucrainei, tensiunile cresc într-un ritm accelerat, scrie digi24.ro.

Din cauza situației de la granița-ruso Ucraineană, Consiliul Național pentru Securitate și Apărare a votat instituirea Stării de Urgență pe întreg teritoriul Ucrainei și începerea recrutării rezerviștilor.

În anunțul său privind impunerea de sancțiuni, președintele american, Joe Biden, a anunțat că la granițele Ucrainei sunt concentrați nu mai puțin de 150.000 de militari ruși și că toate semnele arată că Federația Rusă se pregătește pentru o invazie pe scară largă.

Roman Dudin, șeful Serviciului de Securitate din Harkov a declarat: „Vedem mișcări masive de trupe ale Federației Ruse pe lungimea întregii linii de frontieră. Prezența militară rusă este în creștere, nu există semne privind retragerea forțelor militare, după așa numitele exerciții”, conform presei de la Kiev.

De asemenea, acesta a mai declarat că Rusia a cumpărat 45.000 de saci pentru cadavre, adăugând:

„Cu toate acestea, eu cred că, în conformitate cu tradițiile antice rusești, ei vor îngropa cadavrele chiar în mijlocul câmpului, sau în acele morminte fără nume”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *