Actualitate

Samsung Galaxy Note 10: preț, când se lansează și alte detalii

 Samsung Galaxy Note 10 va avea un design similar seriei Galaxy S, doar că păstrează stylusul S Pen și un ecran mai mare. Până acum, compania s-a remarcat prin calitatea ecranelor, astfel că te poți aștepta la ce-i mai bun și de la acest model. Cât despre camerele foto, vor fi tot numeroase, dar e așteptat și-un senzor nou.

Samsung Galaxy Note 10 va fi, ca până acum, prezentat oficial în New York. Locul, de data aceasta, este Barclay’s Center din Brooklyn. Data de 7 august a fost comunicată pe 2 iulie.

După momentul prezentării oficiale, telefonul va intra la precomandă. Până la finalul lui august, înainte de noul iPhone, telefonul va ajunge și în magazine.

Seria Galaxy S a fost, în premieră, lansată în patru variante: S10, S10 Plus, S10e și S10 5G. Galaxy Note 10 nu va fi în atât de multe versiuni, dar două tot sunt așteptate. Compania coreeană ar avea o versiune standard, una mai mică, care primește același „e” în denumire, și un model Samsung Galaxy Note 10 5G.

Toate modelele Samsung Galaxy Note 10 ar avea același procesor: Snapdragon 855 sau Exynos 9820 (în funcție de regiunea unde este vândut telefonul). Totodată, ar avea de la 6 până la 12 GB de memorie RAM, dependent de preț și model. Spațiul de stocare ar ajunge până la 512 GB. Partea mai bună e că Samsung va folosi tehnologia UFS 3.0.

Dacă în 2018 a fost vorba de un S Pen capabil să controleze, wireless, diverse funcționalități pe telefon, în 2019 e de așteptat ca acesta să devină și mai util, iar autonomia să fie mai mare. Cel mai probabil producătorul va miza să facă din stylus un instrument cât de cât independent de telefon, eventual să poți controla și gadgeturi într-un sistem smart home.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *