Actualitate

Schimb de replici la Parlament, privind statutul municipiului Bălți. Carp: „Lumea când se uită la toate ping-pongurile astea are impresia că e kino cu nemții”

„Domnule Grosu, v-am trimis o scrisoare, acum 2 zile, și am întrebat când va fi supus votării în plen proiectul privind statutul mun. Bălți, propus de domnul Marcoci, candidatul dvs. Este proiectul înregistrat de domnul Marcoci, colegul dvs. Noi sperăm că nu a fost propus doar pentru promovarea candidatului și a PAS. Dacă în cazul proeictuli cu salariile judecătorilor CC ați avu careva sensații, poate și aici trebuie de verificat poate este avizul Guvernului la acest proiect de lege foarte important. Am senzația că ignorați mesajele mele și importanța acestui proeict de lege pentru locuitorii mun. Bălți”, a menționat Marina Tauber, în cadrul ședinței Parlamentului.

„Eu din câte înțeleg, pe 30 septembrie, când a fost propus proiectul, nici nu începuse campania electorală și nici nu știam că își va da demisia fostul primar. Mai mai mult știu bălțenii decât cei care vin pe o luna sau două și pleacă, desigur că acest proiect nu a primit avizul Guvernului și știu toți bălțenii acest lucru. Când îl va primi, va fi votat în Parlament. Dar cei care au venit ca turiștii așa și să plece”, a spus, în replică, deputatul PAS Boris Marcoci.

În discuție a intervenit deputatul PAS Lilian Carp.

„Lumea când se uită la toate ping-pongurile astea are impresia că e kino cu nemții”, a glumit Carp.

„Noi respectăm poporul german, dacă și e film, atunci e film cu moldovenii”, a punctat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *