Frumusețe

Schimbări estetice majore

Schimbă frizura

Dacă ai părul tern, lipsit de vitalitate, investeşte într-un tratament care să-i redea strălucirea şi alege o culoare care să te definească. Nu uita că este important să-l îngrijeşti tot timpul, iar dacă acum nu este într-o formă tocmai bună, poţi să-l tunzi.

Sprâncene perfecte

Sprâncenele sunt destul de greu de întreţinut. Firele rebele cresc repede, iar pentru ca aspectul lor să fie unul frumos, e necesar ca măcar o dată la cinci zile să stăm cu penseta în mână. Mergi la o cosmeticiană desăvârşită în acest domeniu pentru a-ţi determina forma sprâncenelor, care este extrem de importantă pentru definirea corectă a chipului tău. După ce s-a trasat această linie, este mult mai uşor să pensezi ceea ce creşte pe lângă.

Un zâmbet de invidiat

În cazul în care dantura lasă de dorit, nu te prea ajută nici stilul vestimentar şic, nici accesoriile cele mai scumpe. Un zâmbet care lasă să se întrevadă o carie oricât de mică sau dinţi ce au culoarea schimbată din cauza tartrului pot ruina mitul frumuseţii. Frica de dentist, comoditatea şi fondurile insuficiente sunt cele trei cauze principale ale unei danturi cu probleme. Fă-ţi curaj şi mergi la dentist pentru a-ţi rezolva problemele.

Fă sport

Cea mai simplă metodă care te înfrumuseţează, te face să te simţi bine şi să ai mai multă energie este mişcarea! Fă sport ca să ai un corp perfect tonifiat, ca să scapi de celulită şi de kilogramele în plus. Cei mai mulţi dintre noi renunţă la mişcare după câteva şedinţe de exerciţii sau de sală, pentru că rezultatele parcă nu se văd. Dar cheia succesului e răbdarea şi perseverenţa.

Schimbă-ţi hainele

Nu trebuie neapărat să-ţi schimbi stilul vestimentar, dar poţi adăuga câteva piese noi în colecţia ta. Pentru început renunţă la hainele pe care nu le mai porţi, care nu-ţi mai vin sau care par demodate. Odată ce ai făcut asta, îţi va fi mai uşor să găseşti cu ce să te îmbraci dimineaţa şi să le şi asortezi cât mai bine. Hotărăşte-te apoi să-ţi cumperi numai haine care îţi plac la nebunie şi care îţi vin perfect, fără să faci compromisuri!

oana.carasaz.timpul@gmail.com 

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *