Actualitate

Șeful din cadrul SPIA, implicat în „scandalul” de la Ciocana, demis din funcție

Potrivit unui comunicat SPIA, ca urmare a cazului produs în noaptea de 26-27 noiembrie 2021, cu implicarea angajatului SPIA și juristului Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a inițiat o anchetă de serviciu.

„La momentul de față, în privința angajatului SPIA a fost încetat raportul de serviciu, iar în privința juristului Clubului Sportiv Central „Dinamo”, decizia urmează să fie adoptată după finalizarea anchetei de serviciu. Conduita funcționarilor publici cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne trebuie să fie una demnă și să servească drept model pentru oameni, iar integritatea profesională și morală a angajaților trebuie să-i ghideze în exercitarea atribuțiilor de serviciu, precum și în afara îndeplinirii acestora”, este arătat în comunicat.

Ieri, 7 decembrie, doi ofițeri MAI s-au îmbătat și au dat buzna într-un local încuiat, ulterior luându-se la ceartă cu agenții de pază, dar și cu polițiștii de la IP Ciocana. Incidentul a avut loc în noaptea de 26-27 Noiembrie curent, într-un local din sectorul Ciocana al capitalei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *