Politică

Șeful SIS, luat peste picior de Sturza: „James Bond de Moldova, doar că cel din filme mai mult acționa decât vorbea. Așa e la ei, spionii, acțiune nu vorbe!”

Bond. James Bond, varianta MD, l-a etichetat fostul premier Ion Sturza.

„Cred că e bine de stat la o cană de izvar cu el. Doar că cel din filme mai mult acționa decât vorbea. Așa e la ei, spionii, acțiune nu vorbe! No time to talk”, a comentat Sturza declarația de luni, 19 decembrie, a șefului de la SIS, Alexandru Mustață care declara că Rusia intenționează să atace Republica Moldova la începutul anului viitor, potrivit Bani.md.

„Întrebarea nu este dacă Federaţia Rusă va face o nouă ofensivă spre teritoriul Republicii Moldova, dar când se va întâmpla acest lucru: fie la începutul anului, ianuarie, februarie, fie mai târziu, martie, aprilie. Dar, din informaţia pe care o deţinem noi, Federaţia Rusă intenţionează să meargă mai departe. Având scopul de a crea o joncțiune cu regiunea transnistreană, care este teritoriul Republicii Moldova, şi atunci cu o claritate putem spune că da, ei au intenţia să ajungă aici, să se conecteze. Ce va urma ulterior, intenţiile lor în raport cu Chişinăul, putem discuta, dar asta este un risc real şi foarte înalt”, a declarat șeful SIS, Alexandru Musteață.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *