ActualitateExterne

Șeful unei grupări din Cartelul Golfului din Mexic, capturat / Los Ciclones este acuzată de răpirea a patru americani, doi dintre ei fiind uciși

Liderul unei facțiuni a Cartelului Golfului din Mexic a fost arestat, relatează presa locală, citată de BBC. Jose Alberto García Vilano, cunoscut și sub numele de La Kena sau Ciclon 19, e șeful grupării Los Ciclones.

Gruparea Los Ciclones este acuzată de răpirea a patru cetățeni americani în luna martie a anului trecut, doi dintre ei fiind uciși. Cei patru americani au fost răpiți în orașul de frontieră Matamoros.

Vilano a fost capturat într-un centru comercial din Monterrey, după ce autorităților li s-au divulgat informații despre locul în care se afla.

Imagini de pe rețelele de socializare îl arată pe Vilano și pe apropiați ai săi în timp ce sunt conduși de polițiști înarmați printr-un mall.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *