Actualitate

Separatistul Krasnoselski îi dă sfaturi președintelui ales Maiei Sandu, după ce transnistrenii au arătat întregii lumi că sunt o marfă

Așa-numitul lider de la Tiraspol, separatistul Vadim Krasnoselski care guvernează o un regim ilegal pe teritoriul R. Moldova și-a permis să comenteze alegerea Maiei Sandu în funcția de președinte a Republicii Moldova. Acesta pretinde că va dialoga „cu orice oficial ales de către cetățenii moldoveni” și recomandă evitarea conversațiilor „prin lozinci goale”.

„S-a observat că cea mai activă a fost partea pro-europeană a electoratului moldovenesc. (…) Vom dialoga cu orice șef de stat ales de poporul moldovenesc. Obiectivul principal este să asigurăm respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor care locuiesc pe ambele maluri ale Nistrului, să intensificăm procesul de negociere, să stabilim un dialog productiv, evitând conversațiile prin lozinci goale”, se arată în comunicat emis de șeful separatiștilor care ocupă o parte din teritoriul R. Moldova.

Cumpără un … transnistrean?

Facebookul s-a organizat foarte bine în trecut și a încercat să adopte un odnoklasnik. Poate a venit vremea să ne cumpărăm și câte un transnistrean, dacă tot am aflat că sunt de vânzare, mai ales că se vând destul de ieftin. Dacă s-ar vinde 30 000 de transnistreni cu 20 de euro, am avea nevoie de doar 600 000 de euro. Pentru cei aproape 300 000 de cetățeni ai R. Moldova din Diaspora care au votat, n-ar fi o problemă să doneze… câte 2 euro ca să aibă și ei transnistrenii lor.

Marii înfrânți ai acestor alegeri, sunt anume transnistreni care s-au comportă ca niște … „femei de stradă” în văzul întregii lumi.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *