Justiție

Slusari, despre „tusovca” procurorilor: „Doamnă Revenco, nu vă pare că prietenul dumneavoastră, Iurie Podarilov, merită să fie demis”

Potrivit lui Slusari, Podarilov nu a făcut față ultimelor evenimente, mai mult ca atât, șeful IGP ar ține societatea de niște proști, transmite Știri.md.

Declarația vine în contextul scandalului cu procurorii ținuți ostatici, declarațiile privind extrădarea lui Botnari și cazul cu prânzurile preparate acasă.

”Doamnă Revenco, nu vă pare că prietenul dumneavoastră, Iurie Podarilov, merită să fie demis pentru cel puțin prestația lui în ultimele 4 zile? În această perioadă dânsul a demonstrat un neprofesionalism și a discreditat enorm imaginea guvernării!

Sâmbătă seara, domnul Podarilov a organizat o operațiune specială în clubul de noapte, plin cu procurori, judecători și angajații CNA. Dar nu știu de ce poliția și brigada Fulger în ultimul moment au fost opriți și nu au întrat în incinta localului. Luni noi am auzit de la șeful IGP un бред despre închiderea ușilor și sute de ostatici în club. Acest Podarilov ne ține de proști, dacă crede că noi nu înțelegem că cei din Fulger în 10 minute ar fi rezolvat problema, dacă ar fi avut ordin. De atunci societatea așa și nu are explicații răspicate pe acest caz. Nu a fost prezentată lista judecătorilor și demnitarilor publici care au participat la acea тусовка. De ce s-a oprit poliția și Fulgerul și al cui a fost dat ordinul să nu intre în clădire? Nu cumva acest show în stilul lui Viorel Morari a fost un fel de operațiune de presiune asupra unor procurori și judecători în contextul ”reformei justiției”?

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *