Actualitate

Slusari: Fără Platforma DA nu se va putea face o majoritatea „pro-europeană”. Popșoi: „PAS va lua majoritatea”

„În ce mă priveşte, eu spun că forţele de dreapta sunt destul de unificate, după cum arată sondajele. Există o şansă reală ca PAS, pe care îl reprezint, să ia majoritatea”, a declarat deputatul PAS Mihai Poşoi la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

Deputatul a spus că ar fi bine ca, pe lângă PAS, să treacă în Parlament şi alte partide de dreapta.

„Aceasta ar creşte şansele şi ar oferi garanţii 100% unei majorităţi pro-europene. Avem experienţa blocurilor electorale de la locale şi parlamentare, care au avut deficienţe, să o spun diplomatic. Dacă se doreşte, se poate face un bloc unionist, un bloc din alte partide de dreapta, care să muncească împreună să se asigure că trec pragul”, a spus Mihai Popşoi.

Potrivit acestuia, PAS nu se va asocia cu niciun partid va merge singul în alegeri.

„Dacă se doreşte bloc, acesta se poate face nestingherit. Noi sprijinim asemenea demersuri”, a completat Mihai Popşoi.

Alexandru Slusari, deputat din partea Partidului Platforma DA, a declarat în cadrul emisiunii că nimeni din viitorul parlament nu va avea 50 de mandate.

„Campania electorală va fi una destul de complicată şi de murdară. Cele mai corecte alegeri, când poliţia a contracarat corupţia electorală, au fost în toamna lui 2019, la alegerile locale. Cu părere de rău, aceste alegeri vor fi organizate cu coruperea masivă şi nestingherită a mai multor actori politici”, a spus Alexandru Slusari, care a mai adăugat că, fără Platforma DA, nu se va putea face o majoritate pro-europeană.â

Deputatul a mai precizat că altă ieşire decât alegerile anticipate nu există. şi că trebuie făcut un bloc între toate forţelor europene şi pro-româneşti pentru a fi sigură o majoritate pro-europeană.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *