Politică

Socialiștii sunt supărați că deputații lor se vând lui Șor. Voronin în 2016: Dodon ne-a trădat pentru 3 milioane de euro

Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM a reacționat la recentele plecări din partid: „Politicienii schimbă partidele de la o zi la alta, în funcție de cât de generoși sunt noii lor sponsori. Este o activitate care subminează fundamental democrația și demoralizează cetățenii noștri.

După Nesterovschi, aceasta cale a ales-o și dna deputat Irina Lozovan, care a demostrat la toată țara cât valorează.

Nu putem tolera un astfel de comportament.

Cei care se vând pe bani nu pot fi considerați lideri demni de încredere în această țară. Ar fi o eroare gravă să credem că soluția la problemele noastre este să permitem unor penali să conducă țara. Aceștia nu ar avea decât propriul lor interes, nu cel al Moldovei.

Nu putem accepta ca acești oportuniști să ne reprezinte interesele, ei trebuie condamnați si îndemnați să plece din politică, astfel încât să putem construi viitorul prosper al țării noastre.

Împreună, putem construi o Moldovă puternică, demnă și prosperă. Dar trebuie să luptăm împotriva traseismului, împotriva vânzării de interese, împotriva politicienilor care servesc propriul lor buzunar în defavoarea cetățenilor noștri.

Eu si toti colegii din PSRM, care impartasesc principii oneste de lupta politica, vom continua sa aparam democratia si sa impiedicam PAS-ul, si alte partide sa transforme tara in dictatura.”

Amintim că majoritatea conducerii PSRM (Dodon, Grenceanîi, etc) a fost „cumpărată” în anul 2012 pentru a-l trăda pe Voronin. Un partid format din „lideri” care pot fi cumpărați, are toate șansele să dispară în același mod.

Voronin în 2016: Dodon ne-a trădat pentru 3 milioane de euro

Vladimir Voronin: „Ne-a vândut pentru 3 milioane de euro. Noi nu suntem răzbunători. Noi avem memorie bună. Nu e vorba că el doar pe noi ne-a trădat. El a trădat întreaga țară”, a mai adăugat Voronin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Acești pământeni, cu idei venetice și apucături tiranice, au deraiat jalnic de la cursul istoriei încă de la început. Timpul nu iartă. Prea multe mere putregăite au compromis definitiv și de neiertat toată această grămadă de hulitori ai bunului simț: nemernici puși pe căpătuială, scamatori de ocazie, inculți, aserviți lăcomiei dușmanilor până la trădarea intereselor țării și neamului. Cine mai are nevoie de ei? Într-un stat în care se fac eforturi disperate de emancipare din vechile structuri afurisite, discreționare, haotice, antidemocratice, ”saltimbancii și irozii” (M. Eminescu) veacului irosit au devenit pur și simplu penibili și penali.

  2. Din Tradare in tradare catre Marea Inhumare !
    Va doresc sa fiti eliminati fizic si mental de pe pamantul Romanesc !
    Sa nu se mai aud de voi niciodata !
    Traiasca Romania Mare !

  3. Ei nu au parasit nici un partid,partidul comunistilor,partidul socialistilor,partidul sor.partidul democrat a lui diacov,sunt acelashi partid cu aceleashi radacini,au aceiasi antemeietori shi aceleashi scopuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *