Actualitate

SONDAJ. 28% dintre ruși nu își permit să-șu cumpere haine, 6% n-au bani nici măcar de mâncare

38% dintre ruși au menționat că au suficienți bani doar pentru alimente și îmbrăcăminte, dar cumpărarea de aparate de uz casnic și mobilier de mari dimensiuni este problematică. Dintre toți respondenții, 28% au indicat că au destui bani pentru a cumpăra alimente, dar cumpărarea hainelor este deja dificilă. Alți 6% nici măcar nu pot cumpăra alimente.

În același timp, 21% dintre respondenți pot cumpăra cu ușurință un frigider, televizor, mobilier, dar nu au bani pentru mai mult. Ei pot cumpăra cu ușurință o mașină, dar nu mai mult, 4% dintre respondenți. Doar 2% își pot permite.

Rețineți că, conform rezultatelor unui sondaj similar realizat de FOM, fiecare al treilea rus (33%) crede că trăiește în sărăcie, iar 7% dintre concetățeni spun că au trăit întotdeauna așa, iar 12% dintre respondenți au devenit săraci cu mai mult de 10 ani în urmă.

Printre bunurile disponibile în familie, respondenții au indicat cel mai adesea un frigider, TV, mașină de spălat, aspirator, smartphone, cuptor cu microunde, computer sau laptop, echipamente pentru conectarea la Internet și un multicooker.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *